Spermadonor internetről

Akkor egy pár szót a spermadonorról.

Kaptam egy kis prospektust, ebben összesen 13 donor adatlapja van feltüntetve. Nemzetiség, szemszín, hajszín, magasság, testsúly, foglalkozás, vércsoport.

weboldal: http://dk.cryosinternational.com

Ez a 13 donor azonnal megrendelhető, egy két napon belül, a Szófiai klinikán van. Amennyiben nem innen választok, úgy az átfutási ideje 30 nap.

A weboldalon sokkal több információ van. Esetenként meg lehet hallgatni a donor hangját, meg lehet nézni fényképet a már megszületett gyermekeiről, van aki még külön reprezentál is magáról.

Érdemes megnézegetni, ha valakinek azért fontos (és gondolom mindenkinek fontos) hogy ki a gyermeke apja.

Elvileg lehet olyat is kérni, aki névvel van fent (persze ez jóval drágább) és akkor majd egyszer ha gondolod, megmondhatod a gyerekednek, hogy ki a biológia apja.

Bár én nem hiszem, hogy ez sokat számít, hisz az apa valószínűleg iszonyatosan messze lakik, és egyébként sem valószínű, hogy kialakulna egy jó kis apa lánya-fia viszony.

Ja igen, az árakról nem írtam:

inszeiminácó: 221 euro

lombik: 1.472 euro

donor: 313 euro

Ehhez jön még a terhességi vitamin, amit kaptam ingyen, plusz a hormon injekció kb. 100 euro. Az ultrahangos vizsgálatok ami 2-3 alkalom, 40 euro/alkalom.

Azt hiszem ezek a nagyobb tételek amik a vizsgálatokhoz kapcsolódnak, ehhez persze jön még az utazások díja, és ha Bulgáriában kint kell aludni, akkor a szállás díja.

Amint jön az újabb fejlemény megírom, hátha mégiscsak tudok segíteni valakinek (-: